Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Miehillä ei seiso Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä "nymfo" , AP, oletko harrastanut joka kerta seksiä uuden ihmisen kanssa? Varmasti kyse voi olla suorituspaineista, en minä ainakaan osaisi rentoutua ja nauttia seksistä ventovieraan kanssa. Itsekin olen törmännyt useinkin näihin 30 - 40 -v. Kai se on se ikääntyminen ja siihen kun lisää tupakoinnin ja alkoholin ja mahdollisen keskivartalolihavuuden, niin ei kai sitä voi suuria odottaa.

Näin se vaan menee, että mitä vanhempi mies, sitä vähemmän sitä virtaa riittää. Siksikin tuntuu monesti surulliselta niiden nuorien naisten puolesta, joilla on joku yli vuotias miekkonnen käsipuolessa. Mutta kaikilla on toki yksilölliset tarpeet.. Useamman kerran kun harrastaa seksiä, niin sitten saa vähän parempaa laatuakin, kun suorituspaineet ja jännitys laantuvat.

Ja miehestä tietenkin riippuu, kuinka hän ottaa mahdolliset "vastoinkäymiset" - osalla menee hermo itseensä ja tunnelma on tiessään, osa taas pystyy nauramaan asialle ja rentoutumaan ja jatkamaan myöhemmin sitä mihin jäätiin. Ihan hyvä mittarihan se on miehen itsetunnon suhteen - eipä kiinnosta pitempään jos erektion herkeäminen on maailmanloppu. Tietenkin aikuisilla ja kypsillä naisilla tulee olla oma asenne kohdillaan.

Kukaan ei ole täydellinen eikä kone. Asian vierestä , Kiitos vaan välilyönneistä,pitäs vissiin palautella mieleen muorinkielen oppia. Useilla miehillä seisoo aivan hyvin,mutta kun naisen kanssa touhutessa pääsis herkuttelemaan rakastelusta,eipäs seisokkaan. Yleensä kysymys on psyykkisestä ongelmasta. Miten osaisi olla jännittämättä,ilman suorituspaineita.

Minulla seisoo ihan kiitettävästi,mutta kuinka kävis,jos nainen haluaisi rakastella kanssani? Enää oikein muista ,kuinka se tapahtuu,miten menetellä naisen kanssa. Huonosti on asiat meikäläisellä. No ei se nyt ainakaan kovene se erektio ikääntyessä. Eli kyllä se vaan niin menee yleistyksenä, että mieskunto heikkenee iän myötä ja korreloi mm.

Tilastollisia poikkeamiahan on, mutta kai nyt lääketieteellisen tosiasian voi ihan ääneenkin myöntää? Tässä tietoa Seksuaaliterveysklinikan www. Kohtalaisten ja vaikeiden erektiohäiriöiden esiintyvyys kasvaa iän myötä.

Kohtalaiset ja vaikeat erektiohäiriöt vaativat tutkimista ja hoitoa. On laskettu, että Suomessa kohtalaisesta tai vaikeasta erektiohäiriöstä kärsii nykyään noin miestä ja lisäksi lieviä ongelmia on Koska erektiohäiriöiden esiintyvyys kasvaa iän myötä, voidaan ennustaa, että apua tarvitsevia erektiohäiriöisiä miehiä on lähitulevaisuudessa hyvinkin kaksinkertainen määrä tämänhetkiseen tilanteeseen verrattuna.

Tupakointi, ylipaino, alkoholin suurkulutus ja huono fyysinen kunto heikentävät potenssia. Tupakointi aiheuttaa ääreisverenkierrossa muutoksia, jotka heikentävät verenkiertoa. Tästä johtuu tupakoitsijoilla usein todetut kylmät jalat ja heikentynyt erektio. Yllättävän usein tupakointi paljastuu keskeiseksi erektiota heikentäväksi keski-ikäisillä terveillä miehillä. Tupakoinnin lopettamisen jälkeen verenkierto joidenkin kuukausien kuluessa paranee ja potenssi voi palata normaaliksi.

Ylipaino heikentää lantion alueen verenkiertoa ja voi aiheuttaa hormonaalisia muutoksia ja ylipaino sinänsäkin hankaloittaa yhdyntää. Seurauksena potenssi ja usein myös seksuaalinen halukkuus heikentyvät.

Heikko fyysinen kunto ja erilaiset stressitekijät voivat vaikuttaa potenssia huonontavasti. Minäkin huomasin juuri, että minullahan ei seiso naisen kanssa ollessani. Olen ollut yksin pitkään, sitten tapasin ihanan naisen, mutta hänen kanssaan kaluni ei seiso.

Oletan, että se johtuu kolesterolilääkkeestä, joka alentaa kolesterolia, josta puolestaan tuotetaan mieshormoonia, testosteronia. Kyllä ottaa pattiin, itkettää ihan, nainen on ihana, seksikäs, mutta minä en toimi. Hieman on libido heikentynyt myönnän: Parikymppisenä pystyin rajoittamattomaan lukumäärään akteja, nyt vai kolmeen kertaan päivässä.

Mies lähes viisikymmentä , Lipitoista en tiiä, mutta melkein joka aamu herään "teltasta" ja liki samanikäisen rouvan mielestä se ei ole mikään hauskuutuksen asia se. Jotenka, jos toisella puoliskolla iskee kuivuus. Joskus ennen se kait oli ihan normaalia, että kuiva rouva salli miehen käydä ilotalossa? Nykyään kun ne rouvat ovat vaan niiin itsenäisiä ja itsekeskeisiä, että tuleeko vihat päälle jos käy?

Mies yli viisikymmentä , Puhu ongelmasta naisen kanssa, ja kysy myös lääkäriltä johtuuko lerputus lääkityksestä. Ja saattahan lerputus johtua suorituspaineista uuden partnerin kanssa?? Ja sehän on ohimenevää Naiset vois opetella tekemäänkin jotain sängyssä eikä vaan turpa mutrussa vaatimaan sitä ja tätä ja tuota. Kysymys naisille, seisooko teillä ihan kun vaan sänkykamari on tähtäimessä?

Olen tavannut naisia, keillä ei kertakaikkiaan seiso. Pimppi on saharaakin kuivempi. Kysymys ei ole halusta, vaan jostain syvällisemmästä. Naiset on yhtä herkkiä kapistuksia kuten miehetkin. Ei mitään just ja nyt panoautomaatteja. Joitakin sellaisia on miehissä.

Muna seisoo ilman mitään. He ovat ihan eri kastia. Jos muna seisoo spontaanisti, vaikka aamustondis, silloin asia ok. Paras lääke eiseisomiselle on parahultinen nainen ja unohtaa suorituspaineen. Alkuun jännitin aivan sikana, mutta sitten suhteen syvennyttyä, sitten aloin uskoa itteeni. Tiesin että homma toimii, ja niinhän siinä lopulta kävi. Ei tarvinnu mitään sinisiä pillereitä. Minun tapauksessa tämä rakas nainen, kaikki hänessä, korvasi viakrat monin verroin.

Valitettavasti hän sanoi minulle joku vuosi sitten hyvästi, ei pahasti. Luultavasti olen toipunut tapahtuneesta, luultavasti en toivu kokonaan koskaan. Nousin ja puin ihanat helmistringit ylleni. Helmet painoivat ihanasti vakoani. Tissini eivät olleet pienet, eivätkä suuret vaan juuri sopivan kokoiset, pyöreät ja terhakkaat.

Kiihottuneisuudestani johtuen nännit törröttivät kivasti. Katsoin posliinipilluani ja ajattelin, että helmistringit sekä näyttivät että tuntuivat todella kiihottavilta hieroessaan pilluvakoani. Vaikka olin aina nauttinut seksikkäistä alusvaatteista, helmistringejä minulla ei ollut aikaisemmin ollut.

Puin lisäksi lyhyen farkkuhameen, joka matalan vyötärön vuoksi jätti takaa näkyviin stringien takana olevan strassikoristeen. Hyvähän Juhalle oli vihjata, että lahja oli otettu käyttöön, ajattelin ja hymyilin itsekseni.

Rintaliivit päätin jättää pois. Valkoinen tyköistuva teepaita korosti tissejäni ja nännit törröttivät kankaan läpi. Laukkuun pakkasin seksikkäät valkoiset kolmiobikiniliivit , joiden laput peittivät vain vähän ja korostivat tissejä, sekä pikkuruisen stringalaosan.

Niillä kelpasi ottaa aurinkoa, ajattelin. Olin juuri syönyt aamupalan kun Juha soitti, että hän olisi tuotapikaa perillä. Sanoin tulevani alas kadulle. Hän kaartoi juuri paikalle, kun tulin alaovesta ulos. Juha nousi autosta, nosti laukkuni takakonttiin ja palasi luokseni.

Hän oli pukeutunut shortseihin ja slimmiin teepaitaan, joka sopi hyvin hänen treenatulle yläkropalleen. Juha kietoi minut syliinsä, suuteli lämpimästi ja tunsin olevani kuin sulaa vahaa hänen käsissään. Pieni parransänki tuntui ihanalta kaulaa vasten ja hän laski kätensä hitaasti selkääni pitkin hameen verhoamille pakaroilleni.

Helmistringien strassikoriste osui siinä hänen sormiinsa ja hän sanoi silminnähden kiihottuneella äänellä: Juha painoi minut hellästi mutta vaativasti autoa vasten ja tunsin reittäni vasten, että hänellä seisoi. Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen, jonka veli kävi läpi hänet ja sisarensa, siis oikeasti yhdynnässä.

On minullakin isosisko, pari vuotta vanhempi, nykyisin lähentelee kolmea kymppiä, itse tunsin kyllä olevani aina pikkuveli, välit meillä oli ja ovat kylläkin ihan hyvät.

Oli hitaiden tanssien opettelua, alastomuutta syystä tai toisesta ja hänen mieliasusteensa oli pelkkä puolireiteen ulottuva T paita, erittäin kiihottava asuste, kun se antoi viitteitä siitä, ettei alla ollut muuta, ja minulla seisoi ja pakotti kahta kauheammin, varmaan oli tietoinen siitä ja liekö tarkoituskin.

Kun täytti 18 niin alkoi puheet kotoa muuttamisesta ja baareissakin käynnit, eräänä viikonloppuna olimme taas kaksin kotona "Marja" baarissa ja minä kotona ja kun menin sänkyyn siinä puolen yön jälkeen, niin seistä jöpötti ja pakotti tapansa mukaan, kun kuulin, että ulko-ovi kävi, niin tein sellaisen tempun, ilman housuja kun aina nukuin, että olin selällään nukkuvinani, peitto osin pois päältä ja seisova kalu paljaana, Marja katsoi hetken ovelta, meni sitten pois ja tuli uudestaan yöpaita päällä ja istui sänkyni laidalle, otti kiinni siitä kovana seisovasta kalusta ja alkoi runkata, alkoholin tuoksukin tuntui.

Olin heräävinäni, liikahdin ja sanoin jotain, että mitä sinä.. Kun se kotoa muutto tuli ajankohtaiseksi, niin olimme viimeistä kertaa kaksistaan saunassa, pesujen ja suihkujen jälkeen Marja istui penkillä ja sanoi, että tules vähän tänne, kun menin hänen eteensä, niin jatkoi, että olen tainnut vähän kiusailla sinua, toivottavasti tämä korvaa sen, veti minut lähelleen ja teki ns.

On niistä jutuista joskus puhuttukin ihan myönteisissä merkeissä, että muistatko mitä silloin tehtiin, no varmasti.. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit Isäpuolen unohtumaton aamu, osa5 Isäpuolen unohtumaton aamu, osa5 story69 Isäpuoli on hengästynyt suorituksestaan ja kellahtaa selälleen.

Mies ja tyttö halailevat hyvän tovin vuoteessa. Tytärpuoli silittelee miehen hiuksia ja kuljettaa sormeaan kulmakarvojen ja nenän päällä. Sormet hyväilevät myös huulia ja sitten hän kumartuu antamaan suulle suukon. Tyttö näykkii miehen huulia leikillisesti ja kuiskaa: Tyttö nousee istumaan ja siirtyy miehen jalkopäätä kohden.

Isäpuoli tajuaa, että hänellä sojottaa edelleen; kuin lipputanko juhlapäivänä. Tyttö sivelee käsillään miehen vatsaa ja reisiä, kosketuksen hipaistessa välillä kiveksiä ja peniksen juuren karvoitusta.

Miehen kalu reagoi heti sykkimällä pari kertaa. Mies huokaa nautinnosta ja tyttö toistaa muutaman kerran pientä edestakaista liikettä kädellään. Odottamatta vastausta tyttö asettaa huulensa kiiltävän terskan päälle, samalla hinkaten peniksen vartta ylös ja alas. Mies tuntee seuraavaksi tytön kielen terskallaan ja tuota pikaa häntä nuollaan koko varren matkalta. Tyttö katsahtaa isäpuoleen hymyillen ja jatkaa kevyttä runkkausta. Sitten miehen vatsanpohjassa tuntuu kuin vuoristoradan ensimmäisessä laskussa, kun tyttö yllättäen vetää esinahan ihan taakse ja imaisee samalla lähes koko kalun suuhunsa.

Suukot ja imut seuraavat toisiaan runkkaavien liikkeiden säestäminä, kivespussitkin saavat hellää huomiota. Isäpuoli on jo laueta, kun tyttö nostaa päänsä ja kysyy: Tyttö on löytänyt jostain kondomin sormiensa väliin.

Mies nousee hymyillen istumaan ja nappaa kondomin tytöltä. Tyttö heittäytyy selälleen ja isäpuoli vetää kumin päällen. Tyttö makaa jalat levällään ja hyväilee estottomasti itseään. Mies lähestyy tyttöä ja sivelee terskallaan tytön vakoa ja klitorista. Isäpuoli painautuu terskan verran sisälle. Tyttö värähtää ja pidättää joka työnnöllä hetken hengitystään.

Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Young nukke sortuu hänen lihansa levitä Ei ole kiva olla puuhissa, ja aina miehen penis lörpsähtää kesken hommien. WC-paperi putki testi veiny iso kalu nykiminen Olen miehiltä itseltään kysynyt syytä tähän.

Pillu levällään penis rengas -

Tupakointi aiheuttaa ääreisverenkierrossa muutoksia, jotka heikentävät verenkiertoa. Joskus ennen se kait oli ihan normaalia, että kuiva rouva salli miehen käydä ilotalossa? Pimppi on saharaakin kuivempi.

Super äiti pieni roikkuva tissit, leveä Pullea blondy äiti leveä lantio ja perse Musta vittu latino leveällä jalat Levitä kusipää leveä joten en vittu Butt Amazing amerikkalainen narttu leveä pillua Sairaanhoitaja Adriana venyttely pillua Hot Kitty Jane avaa ja gapes pillu leveä Busty laaja nänni lävistykset shoves lelu Vakoilee bikini laaja hänen kaunis perse Hot blondi saa hänen kusipää venytetty laaja Pussy venytetty laaja kaksinkertainen numeroa Leveä Eyed Teen makea Makea Pussy!!!

Laaja-body Mazzeratie Monica tekee likainen Ohut Nubian kanssa tatuoitu rintaan saa Furry Ramu näyttää kaunis hänen lohkottu Aikuinen äiti ja leveä lantio ja roikkuu Naughty Slut runkata jalat ammollaan! Paksu Twerker kaunis, leveä selkä Vanha äiti iso roikkuva tissit, leveä pusku Amazing äiti ja leveä lantio, roikkuva tissit Melko äiti karvainen kusipää, roikkuva tissit Fat äiti karvainen kusipää, leveä perse Kinky äiti leveä ja syvä emätin Young nukke sortuu hänen lihansa levitä Pitkä jalkainen kauneus iso saalis leviää Brunette äiti leviää se leveä dildo vittu Aasian kauneus leikkii hänen häpy ja avaa Söpö Latinas suurella tissit avaavat suunsa Japanilainen kypsä kissa paikkoja on hänen Pullea keski-ikäinen nainen, jolla on laaja Aasian bondage babe sidottu pillua levällään Oma mies levittää minun vaaleanpunainen Brunette tyttö laaja alasti jalat leviää Dick palloja ja käsi Granny kanssa roikkuva tissit, vetelä vatsa, Äiti leveä perse, roikkuva tissit, karvainen Masturboi pillu levällään by speculum Anal dream team leveillä gapes ja dual cum Pullea äiti karvainen kusipää, leveä perse Kauneus sidottu jalat levällään, ja jota Intialainen äiti ja karvainen kusipää, roikkuva Playing with my laaja kusipää Yrittää tunkea minun häpy 3 laaja dildo Sexy ellen masturboi hänen jalat levällään Latino leveä kalu vittuile Butterfly Kurvikas Brown Head Teen With leveä lantio Guy vakuuttaa Laaja Hän -ryhmä ajaa To Fuck Aikuiset vapaa onlinecam hauras tyttö voimakkaasti Kauneus sidottu jalat levällään Desi täti hänen jalat leviää laaja toisistaan Super paksu Walmart työntekijä leveä lantio Laaja assed hottie kiusanteko hänen ryöstösaalis 5: Asian leveä perse vie sen sekä reikiä Punainen Dreesed nainen Wide Cunt Fisting Ass Traffic Puolan kettu Misha Cross tekee Teen vitun Wide Cunt Big Dildos Märkää pillua levitä auki leveä pillua pillua Hollanninkielentaitoani vaimoni päälle vitun Amateur doggystyle nuorten laaja-hipped Kiimainen Chubby mukava tissit osoittaa Ebony iso perse ja leveä lantio Extreme lesbo syvä anaali Nyrkkinainti kanssa Söpö leveä perse blondi All videos and links are provided by the parties.

We have no control over the content of these pages. We accept no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own freedom while surfing the links. Tupakointi aiheuttaa ääreisverenkierrossa muutoksia, jotka heikentävät verenkiertoa. Tästä johtuu tupakoitsijoilla usein todetut kylmät jalat ja heikentynyt erektio.

Yllättävän usein tupakointi paljastuu keskeiseksi erektiota heikentäväksi keski-ikäisillä terveillä miehillä.

Tupakoinnin lopettamisen jälkeen verenkierto joidenkin kuukausien kuluessa paranee ja potenssi voi palata normaaliksi. Ylipaino heikentää lantion alueen verenkiertoa ja voi aiheuttaa hormonaalisia muutoksia ja ylipaino sinänsäkin hankaloittaa yhdyntää. Seurauksena potenssi ja usein myös seksuaalinen halukkuus heikentyvät. Heikko fyysinen kunto ja erilaiset stressitekijät voivat vaikuttaa potenssia huonontavasti. Minäkin huomasin juuri, että minullahan ei seiso naisen kanssa ollessani. Olen ollut yksin pitkään, sitten tapasin ihanan naisen, mutta hänen kanssaan kaluni ei seiso.

Oletan, että se johtuu kolesterolilääkkeestä, joka alentaa kolesterolia, josta puolestaan tuotetaan mieshormoonia, testosteronia. Kyllä ottaa pattiin, itkettää ihan, nainen on ihana, seksikäs, mutta minä en toimi. Hieman on libido heikentynyt myönnän: Parikymppisenä pystyin rajoittamattomaan lukumäärään akteja, nyt vai kolmeen kertaan päivässä. Mies lähes viisikymmentä , Lipitoista en tiiä, mutta melkein joka aamu herään "teltasta" ja liki samanikäisen rouvan mielestä se ei ole mikään hauskuutuksen asia se.

Jotenka, jos toisella puoliskolla iskee kuivuus. Joskus ennen se kait oli ihan normaalia, että kuiva rouva salli miehen käydä ilotalossa? Nykyään kun ne rouvat ovat vaan niiin itsenäisiä ja itsekeskeisiä, että tuleeko vihat päälle jos käy? Mies yli viisikymmentä , Puhu ongelmasta naisen kanssa, ja kysy myös lääkäriltä johtuuko lerputus lääkityksestä. Ja saattahan lerputus johtua suorituspaineista uuden partnerin kanssa?? Ja sehän on ohimenevää Naiset vois opetella tekemäänkin jotain sängyssä eikä vaan turpa mutrussa vaatimaan sitä ja tätä ja tuota.

Kysymys naisille, seisooko teillä ihan kun vaan sänkykamari on tähtäimessä? Olen tavannut naisia, keillä ei kertakaikkiaan seiso. Pimppi on saharaakin kuivempi. Kysymys ei ole halusta, vaan jostain syvällisemmästä. Naiset on yhtä herkkiä kapistuksia kuten miehetkin. Ei mitään just ja nyt panoautomaatteja. Joitakin sellaisia on miehissä. Muna seisoo ilman mitään. He ovat ihan eri kastia.

Jos muna seisoo spontaanisti, vaikka aamustondis, silloin asia ok. Paras lääke eiseisomiselle on parahultinen nainen ja unohtaa suorituspaineen. Alkuun jännitin aivan sikana, mutta sitten suhteen syvennyttyä, sitten aloin uskoa itteeni. Tiesin että homma toimii, ja niinhän siinä lopulta kävi. Ei tarvinnu mitään sinisiä pillereitä. Minun tapauksessa tämä rakas nainen, kaikki hänessä, korvasi viakrat monin verroin.

Valitettavasti hän sanoi minulle joku vuosi sitten hyvästi, ei pahasti. Luultavasti olen toipunut tapahtuneesta, luultavasti en toivu kokonaan koskaan. Sellaast on ihmisen elämä. Eroni jälkeen, joka tapahtui parisen vuotta sitten, olen tavannut vain ja ainoastaan miehiä, joilla on selvästi erektion kanssa ongelmia. Olen jo tullut hieman taikauskoiseksi asian suhteen, ja alkanut epäillä, että Jumala rankaiseen minua näin, kun jätin mieheni. Tosin koin että ero oli siinä tilanteessa ainoa vaihtoehto.

Hän käytti huumeita ja petti minua. Tämä on niin kiusallinen ongelma, että olen jopa harkinnut selibaattiin ryhtymistä. Tiedän kyllä, että selibaatista tulen kärttyiseksi ja kiukkuiseksi, mutta niin tulen vihaiseksi tästäkin tilanteesta. Ei ole kiva olla puuhissa, ja aina miehen penis lörpsähtää kesken hommien. Olen miehiltä itseltään kysynyt syytä tähän. Toiset valittelevat krapulaa, toiset sanovat , että olen niin kaunis että ottavat suorituspaineita.

En tiedä mitä uskoa? Olen itse pohdiskellut olisiko kyse lisääntyvästä ja kuitenkin suhteellisen yleisestä ongelmasta, koska tuntuu, että nuoret miehet käyttää enemmän ja säännöllisemmin alkoholia? Seksin puolesta välillä surkuttelen eroa, koska yksikään mies ei vielä ole ollut hänen veroisensa tällä sektorilla. Hän ei muuten käyttänyt alkoholia. Mutta älkää vaan kuvitelko, että syy olisi siinä, että puhuisin exästä uusille kumppaneille, koska siihen en syyllisty.

Mielessäni, en voi kuitenkaan olla vertaamatta, koska se on tosiasia. Onko kukaan joutunut samaan tilanteeseen? Jo vain , Minäkin olen kärsinyt heikoista erektioista aina silloin tällöin. Joskus syy on ollut alkoholin ja joskus pelkästään jännityksen kun on saanut uuden kauniin naisen mukaani. Aina nämä tilanteet ovat kuitenkin ollet hyvin kiusallisia ja harvemmin nämä neidot ovat minuun enää jälkikäteen olleet yhteydessä Olen siis kokenut kantapään kautta kuinka tärkeää naisille on voimakas erektio, eikä isollakaan peniksellä tee mitään jollei sitä ei saa juhlakuntoon.

Olen kokeillut monia eri keinoja erektion vahvistamiseksi, sillä en halua enää ottaa riskiä. Penisrenkaan on sanottu toimivan tälläisissä tapauksissa, mutta en oikein kokenut sitä omakseni. Löysin kuitenkin erään liukuvoiteen tapaisen öljyn, joka on auttanut minua valtavasti.

Ja parasta onkin se, ettei liukkariakaan erikseen tarvita ja erektio on huomattavasti isompi ja vahvempi voitte itse käydä lukemassa lisää tuotteen kotisuvilta mikäli etsitte ongelmiinne ratkaisua..

Erektio ongelma - Löydä siihen ratkaisu luonnonmukaisella tavalla. Suurin syy seisokkiongelmaan on nainen. Naista kehutaan ja ylistetään yli kaiken, mitä jää miehelle? Anteeksi, nyt meni vikaan. Miehelle jää paineet todistaa olla kykenevä mies. Se on helppo, luonnon tapahtuma, eläinmaailmassa homma hoituu parhaimmillaan muutamassa sekunnissa, mutta entä ihmismaailmassa?

3 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *