mällit suuhun sinkku naiset

Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa.

Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen". Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Päästelin spermat naisen suuhun Päästelin spermat naisen suuhun palstan. Eikä siinä kauaa kestänyt kun mälli lensi ja nainen oli tyytyväinen samaansa.

Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"? Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Vähemmän sieniä, mutta onneksi olkoon että sait ruikattua omat nesteet suuhusi. Seuraavaksi yrität taivuttaa sen perseeseesi? Näitkö lavuaarin naisen suuna, kun noin kiihdyit ,vai veditkö suoraan tv-ruutuun. Vastaa alkuperäiseen viestiin Päästelin spermat naisen suuhun Eikä siinä kauaa kestänyt kun mälli lensi ja nainen oli tyytyväinen samaansa.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Eihän se edes ole suihinotto jos nainen ei ota lastia suuhun. Ihan sama jos mies lopettaa suuseksin antamisen naiselle juuri kun hän on saamassa orgasmin.

Tapasin taannoin nuorehkon muodokkaan naisen vartaloltaan xl, suurehkot kiinteät rinnat leveähkö lantio. Hotellihuoneeseen päästyämme riisuduimme välittömästi, hänen hyväillessä jo paisunutta kaluani kuulin kysymyksen haluatko että otan suuhun ja nielen kaiken tietysti sai luvan. Alkoi nautittava imuttelu, nuolemine käden hyväillessä pallejani, hetken kuluttua hän sai runsaan annoksen niellen kaiken. Tunne oli huikea, hän osasi todella. En ikinä koko värkkiä suuhuni ottaisi.

On muutakin seksiä kuin imeskely ja nuoleskelu ja nieleminen. Ei puolin eikä toisin sopisi minulle. Tämä on vain minun kokemukseni, että ottakaa huomioon jos kommentoitte. Kyllä on, mä aloin nauttia suuseksistä vasta kypsemmällä iällä. Nautin imeä, nuolla ja upottaa kulli kokonaan kunnolla suuhun. Nyt viimeks olen alkanut ottamaan myös mällit suuhun, tosi ihanan irstasta.

Lämmin sperma ruiskuaa suuhun, ahh siinä on jotain nöyrää myös. Välillä nielen, mutt mieheni tykkää katsoa kun spermat valuu suustani. Hön kyllä sanoo ennen orgasmia tulevansa, jolloin saan päättää haluanko laukeavan suuhun vai esim kasvoille. Se tuntuu reilulta, useimmiten nykyään siis suuhun, annan hänen jatkaa loppuun asti siellä.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko naisia jotka ottavat mällit suuhun. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

mällit suuhun sinkku naiset

Mällit suuhun sinkku naiset -

Seuraavaksi yrität taivuttaa sen perseeseesi? Onko naisia jotka ottavat mällit suuhun. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Etsi Toggle navigation Valikko.

Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin. Mä näkisin, että molempia tarvitaan. En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan.

Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia. Niin siis tuossa mun kommentti tuohon Harmaaritarin aloitukseen. Tässä keskusteluketjussa voidaan siis pohtia yksityiskohtaisesti ja perinpohjaisesti. Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju.

Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen". Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Suhteet Sinkut Päästelin spermat naisen suuhun Päästelin spermat naisen suuhun palstan.

Eikä siinä kauaa kestänyt kun mälli lensi ja nainen oli tyytyväinen samaansa. Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"? Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

Vähemmän sieniä, mutta onneksi olkoon että sait ruikattua omat nesteet suuhusi. Seuraavaksi yrität taivuttaa sen perseeseesi? Alkoi nautittava imuttelu, nuolemine käden hyväillessä pallejani, hetken kuluttua hän sai runsaan annoksen niellen kaiken. Tunne oli huikea, hän osasi todella. En ikinä koko värkkiä suuhuni ottaisi.

On muutakin seksiä kuin imeskely ja nuoleskelu ja nieleminen. Ei puolin eikä toisin sopisi minulle. Tämä on vain minun kokemukseni, että ottakaa huomioon jos kommentoitte. Kyllä on, mä aloin nauttia suuseksistä vasta kypsemmällä iällä. Nautin imeä, nuolla ja upottaa kulli kokonaan kunnolla suuhun. Nyt viimeks olen alkanut ottamaan myös mällit suuhun, tosi ihanan irstasta. Lämmin sperma ruiskuaa suuhun, ahh siinä on jotain nöyrää myös.

Välillä nielen, mutt mieheni tykkää katsoa kun spermat valuu suustani. Hön kyllä sanoo ennen orgasmia tulevansa, jolloin saan päättää haluanko laukeavan suuhun vai esim kasvoille. Se tuntuu reilulta, useimmiten nykyään siis suuhun, annan hänen jatkaa loppuun asti siellä.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko naisia jotka ottavat mällit suuhun. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Se tuntuu reilulta, useimmiten nykyään siis suuhun, annan hänen jatkaa loppuun asti siellä. Vähemmän sieniä, mutta onneksi olkoon että sait ruikattua omat nesteet suuhusi. Seuraavaksi yrität taivuttaa sen perseeseesi? Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Oletko varma, että haluat jatkaa? Tapasin taannoin nuorehkon muodokkaan naisen vartaloltaan xl, suurehkot kiinteät rinnat leveähkö lantio.

2 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *